Visie

Visie

Verder gaan dan verwacht…

Axion Media stelt zich ten doel om haar klanten van dienst te zijn met een optimale inzet van de beschikbare kennis, deskundigheid en ervaring op het gebied van reclame en marketing. Het is de ambitie om de gestelde doelen per opdracht te overtreffen en op zodoende een duurzame en succesvolle relatie met onze klanten op te bouwen. Op basis van deze visie wil Axion Media zich blijvend manifesteren als creatief reclamebureau. Axion Media werkt niet alleen vóór haar klanten, maar vooral mét haar klanten om samen de doelstellingen te bereiken om op zowel bedrijfsmatig als persoonlijk vlak verder te groeien.


Aanbevolen door o.a.:
Creatief en doelgericht op kwaliteit binnen soms beperkt tijdbestek. Uitstekend in het ontwerp van uitgebreide designs met weinig informatie vanaf de klant. Ik raad Axion Media zeker aan.
Arno Engberts – De Online Drogist

Axion Media is betrouwbaar, toont goede inzet en heeft veel ervaring. Regelmatig ingehuurd voor diverse opdrachten. Open minded, doordacht en levert op tijd.
Mayke Smit – IKV Pax Christi

Professioneel met een gave die andere ontwerpers missen om tot resultaat te komen. Vanaf het eerste ontwerp verrassende elementen. Een halve briefing is vaak genoeg, is snel en een heeft als onderbelicht specialisme webshop design.
Jeroen Lampe – Ik Ben Mama.nl

Zeer goed bereikbaar. Goed in staat om geboden informatie tot zich te namen en biedt daarbij ruimte om je verhaal te kunnen doen. Werkt binnen budget, wat door mij als zeer prettig is ervaren. Ik beveel Axion Media van harte aan.
Henk Spierenburg – E-Gift4you.com

Wij zijn erg te spreken over Axion Media. De manier van werken en communiceren staat ons erg aan.
De uitstekende vertaling van onze ideeën naar de webshop met al haar functionaliteiten is voor ons erg belangrijk. Naast de creatieve geest is betrokkenheid de beslissende faktor. Heldere en korte communicatielijnen zorgen voor een goede samenwerking en een prachtig resultaat.

Benno & Ingrid Spaan – Tovertent.nl || Voetbalpaleis.nl