Portfolio – Internet

Webshops

Therapeutenassortiment

Therapeutenassortiment.nl

Therapeutenassortiment.nl is een webshop met een uitgebreid scala aan verzorgingsproducten. Duidelijke en moderne website gericht op de therapeut van nu.

De Online Drogist

De Online Drogist

De Online Drogist is één van de grootste online drogisterijen van Nederland. Vanaf het begin heeft Axion Media bijgedragen aan de vormgeving van de corporate styling en de webwinkel.

E-Gift4you

E-Gift4you

E-Gift4you is één van de leukste webshops waar je gepersonaliseerde cadeaus kan kopen. De site heeft een speelse en energieke uitstraling.

De Tovertent

De Tovertent

Stap in een betoverende wereld met het leukste speelgoed voor de kids van tegenwoordig. K3, Bumba en Piet Piraat zijn van de partij in deze webshop met een opvallend design.

Het Voetbalpaleis

Het Voetbalpaleis

In een machtig webkasteel zetelt Koning Voetbal. In dit paleis draait alles om fanmerchandise voor de jongeren die gek zijn op voetbal.

Ik Ben Mama

Ik Ben Mama

Ik Ben Mama is een website voor de (aanstaande) moeder van tegenwoordig. Product tips, artikelen en veel informatie. Website met op maat gemaakte icons en visuals.

Pix2Paint

Pix2Paint

Pix2Paint is een geweldig service waarbij je bestaande foto’s kunt laten schilderen door echte schilders. Artistieke en frisse site met op maat gemaakte visuals.

Handdoek met Naam

Handdoek met Naam

Op zoek naar geborduurde handdoeken, gastendoeken of badjassen? De sfeervolle webshop van Handdoek Met Naam voorziet in al je behoeftes.

Geldtellers.nl

Geldtellers Webshop

Niet iedereen zal de producten van Geldtellers direct gebruiken, maar voor de groot geld magnaten kan dit toch een handige webshop zijn!

Buy Dutch Seeds

Buy Dutch Seeds

Het internet voorziet in alle behoeftes. Ook voor zaadjes van hoge kwaliteit kun je prima online shoppen. Ontwikkeling logo + webshop.

Acme Trendz Store

Acme Trendz Store

Hippe online shop voor de coolste merkkleding en diverse film-merchandise. Stoere uitstraling met moderne stijling.

The Fifties Store

The Fifties Store

Retro is helemaal in! The Fifties Store is DE winkel voor alles uit de jaren 50 en 60. Retro fashion, vinyl singles, Elvis & Marilyn collectibles en ja, zelfs originele jukeboxen!

Websites

T-Shirts.nl

T-Shirts.nl

Op zoek naar promotionele artikelen met bedrukking? T-Shirts.nl is de perfecte partner voor prachtig drukwerk op hoge kwaliteit merchandise als t-shirts, tassen, jassen, etc.

Reizen Maleisië

Reizen Maleisië

Witte zandstranden, palmbomen, prachtige natuur en vriendelijke mensen… Maleisië heeft het allemaal. Avontuurlijke website met uitgebreide reisinformatie over dit prachtige land.

Het Amsterdamse Bos

Camping Het Amsterdamse Bos

Camping Het Amsterdamse Bos richt zich op jongeren uit Europa die Amsterdam willen bezoeken. De website heeft daarom een frisse en actieve styling gekregen.

Vetel

Vereniging Erkende Trouwauto & Limousine Bedrijven

Onder de afkorting VETEL is deze organisatie het keurmerk onder de trouwauto en limousinebedrijven. Een informatieve website met een VIP-uitstraling.

Nudibranch

Nudibranch

Nudibranch is de website van Peter van Rodijnen. Avonturier en diepzeeduiker. Zijn website is een duik in het diepe naar prachtige werelden van onderwaterflora en fauna.

Zumba Marathon

Zumba Marathon

Website naar aanleiding van een groots Zumba sportevenement op 10-10-2010 te Honselersdijk. Website, posters en divers advertentiemateriaal is ontwikkeld door Axion Media.

Peduli Anak

Peduli Anak

Peduli Anak zet zich in voor de straatkinderen van Indonesië. Met een groot kinderopvangcentrum, inclusief school en persoonlijk begeleiding verrichten zij prachtig werk in Lombok, Indonesië.

Kroep Zorg

Kroep Zorg

Kroep is een onafhankelijk advies, bemiddeling en begeleidingsbureau voor mensen die zorg nodig hebben. Een warme website met een persoonlijk karakter.

TFE Opleidingen

TFE Opleidingen

Als je aan het werk wilt als aerobic, step of bodyshape-instructeur dan zijn de TFE Opleidingen de beste keus die je kunt maken voor een praktijkgerichte opleiding.

Pieter Schouls

Presenter Pieter Schouls

Presenter Pieter Schouls brengt je in beweging met zijn spetterende (step/hi-lo aerobics) workouts. Sportieve website met knallende kleuren en modern logo.

Molders Klussenbedrijf

F. Molders Klussenbedrijf

Geen verbouwing is te gek voor F. Molders klussenbedrijf. Axion Media timmerde voor dit onderhoudsbedrijf een passende website in elkaar.

Famous

Famous

Famous is het intranet van de Total Internet Group. De slogan “Everybody is a star” gaf de grondslag voor een rood fluwelen website met VIP allures.