Portfolio – Drukwerk

IKV Pax Christi

Rapport PAX

PAX geeft regelmatig diverse internationale brochures uit omtrent vrede en oorlog. Voor de brochure over Nucleaire Ontwapening is de expertise van Axion Media ingezet.

Kerstkaart T-Shirts.nl

Flyer CityLifeGirls

Vormgeving van het “girls-event” van de CityLife Church in Den Haag, genaamd CityLifeGirls. Thema: Parijs, jaren 60/70, sjiek, baroque. Gestanste flyer in stijl met het thema.

Flyer Corpo Vitalis

Flyer Corpo Vitalis

Voor een moment van ontspanning of herstel van een (sport)blessure, bent u bij Corpo Vitalis aan het juiste adres. Een uitgebalanceerd flyer design met rust en een natuurlijk tintje.

IKV Pax Christi

Drukwerk PAX

PAX is een organisatie om wereldwijd vrede te bevorderen en mensen bewust te maken van de misstanden om ons heen. Axion Media heeft diverse posters en flyers mogen vorm geven.

The Fitness Experience

Drukwerk The Fitness Experience

Voor een moderne en eigentijdse sportclub als The Fitness Experience zijn uiteenlopende flyers en posters gemaakt voor akties, lessen en evenementen.

Flyer The Fifties Store

Retro Flyer The Fifties Store

Nostalgische sferen snuif je op bij The Fifties Store. De tijd van Rock ‘n Roll, vetkuiven en Grease ontdek je in deze unieke online shop. Flyer design in een retro jasje.

Brochure The Fifties Store

Brochure The Fifties Store

De grote collectie van The Fifties Store en Bennies Fifties vindt je terug in de 3-luiks brochure in een knallend fifties en sixties sfeertje.

Kerstkaart Bennies Fifties

Kerstkaart Bennies Fifties

Eens per jaar stuurt de retro-winkel Bennies Fifties al haar klanten een op maat gemaakte Kerstkaart. Dit jaar huiselijke sferen in met een jukebox als middelpunt.

Kerstkaart T-Shirts.nl

Kerstkaart T-Shirts.nl & Infinity Printers

T-Shirts.nl en Infinity Textile Printers versturen hun klanten elk jaar een passende kerstwens als postkaart. Ontwikkeling van twee thematische A5 postkaarten.

Folder E-Gift4you

Folder E-Gift4you

Om de lokale sportverenigingen geïnteresseerd te krijgen voor de leukste merchandise van Nederland, gaf E-Gfit4you ons de opdracht voor de ontwikkeling van deze gevouwen A3 brochure.

Advertentie Ben Franse Trouwauto's

Advertentie Ben Franse Trouwauto’s

Op de mooiste dag van je leven laat je je natuurlijk rijden met de trouwauto’s van Ben Franse BV. Deze advertentie werd ontwikkeld ter promotie in het blad Trouwen.

Up2Date Magazine

Up2Date Magazine

De Acme Moviestore bracht voorheen om de twee maanden een promotioneel mini-magazine uit met een overzicht van de nieuwe producten. Ontwikkeling logo, design en layout.

Drukwerk Acme Moviestore

Drukwerk Acme Moviestore

De Acme Moviestore was DE winkel in Scheveningen voor Disney figuren, actiepoppetjes en allerlei fanmerchandise. Diverse flyers zijn ontwikkeld voor uiteenlopende projecten.