Webdesign

Uw online visitekaartje

U heeft al een website welke aan vervanging toe is of u bent nog niet online… Axion Media is u in beide gevallen graag van dienst. Wij zien een website niet alleen als het verlengde van uw communicatie, maar het is in veel gevallen zelfs het eerste wat een klant van u ziet. In deze tijd waarin u overal domeinvermeldingen tegenkomt, kunt u niet achter blijven. Wij hebben in de loop der jaren diverse websites ontwikkeld en weten waar u aan moet denken bij uw online presentatie.

Er is niet één standaard oplossing. Ieder bedrijf of product is anders.
Onze aanpak is echter wel opgebouwd uit een aantal fases waarin wij werken om gericht uw doelstellingen te behalen:

Consultancy1) Consultancy
Wij gaan eerst met u bekijken wat uw doelstellingen zijn. Wat wilt u bereiken met de website? Wat is uw doelgroep? Axion Media helpt u een helder beeld te ontwikkelen van uw online marketing strategie. U heeft een idee, wij helpen u om dit vorm te geven.
Concept2) Concept
In de tweede fase wordt de website ontwikkeld. De stijl, de vorm en functionaliteiten worden uitgedacht en vormgegeven. Dit kan van rustig en behoudend tot spetterend en kleurvol zijn. Het is maar net wat bij uw product het beste werkt. Eerst wordt er een opmaak gemaakt van de voorpagina van de site. Er zijn diverse contact- en presentatiemomenten waarin overlegd word of onze creativiteit aansluit op uw wensen. Een functioneel maar uitdagend en opvallend ontwerp is waar wij naar streven. Er bestaan miljoenen websites, maar wat zorgt er nu voor dat de klant juist bij uw website stil blijft staan. Daar komt onze jarenlange kennis en onze passie voor creativiteit en stijl goed van pas.
Creatie3) Creatie
Nu het ‘gezicht’ van de site ontwikkeld is, wordt door een technisch team de site omgezet naar de hedendaagse systemen om uw website daadwerkelijk interactief te maken.
Het ontwerp wordt indien gewenst, omgezet naar een website met een Content Management Systeem, zodat u uiteindelijk ook zelf uw website kunt bijhouden qua content. Uiteraard kunnen ook wij uw website voor u onderhouden.
Oplevering4) Oplevering
Uw website is grondig getest en klaar om ‘live’ te gaan. In deze fase wordt uw website omgezet van de demo-omgeving naar de live-omgeving zodat het grote publiek u kunt vinden op het web. Op locatie of op kantoor geven wij u een korte presentatie over hoe u zelf uw website kunt beheren. Indien u naderhand nog vragen heeft kunt u ons altijd bereiken met uw vragen.
Onderhoud height=5) Onderhoud
Het internet is constant in beweging en nieuwe technieken worden dagelijks ontwikkeld. Ook uw website heeft onderhoud nodig en kan na verloop van tijd weer een kleine facelift nodig hebben om nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Wij kiezen ervoor om met onze klanten langetermijnrelaties aan te gaan en zijn u ten alle tijde graag van dienst om ook in de toekomst uw website te helpen groeien. Uw bedrijf of product, uw website en functionaliteiten evolueren mee naar mate uw langer op het internet te vinden bent. Kiest u voor Axion Media dan kiest u voor consistentie in uw communicatie en marketing zowel online en offline.