Webwinkel

Webwinkel

Uw online etalage

U wilt een winkel beginnen of uw bestaande winkel uitbreiden. Het opzetten van een winkel op het internet, een zogenoemde webshop, is een prachtige omgeving waar uw klanten niet aan plaats of openingstijden gebonden zijn. Niet alleen de producten, maar ook het uiterlijk van de webshop is belangrijk. Een onoverzichtelijke site wordt even snel weer verlaten als dat deze gevonden wordt. Een klant op het internet is ‘ongeduldig’, als hij of zij niet binnen een paar klikken het product gevonden heeft, dan gaat men door naar de volgende shop.
Opvallen in het grote aanbod van webwinkels is niet gemakkelijk, maar wel haalbaar. Natuurlijk moet u producten aanbieden waar vraag naar is en levert u een goede service voor uw klanten, maar zoals ook voor een etalage van een winkel in een stad geldt, het oog wil ook wat. Axion Media is gespecialiseerd in het vormgeven van uw online etalage.

Online ShoppingAchter een goede webshop zit een goed systeem. Er zijn goedkope softwarepakketten waarmee u zelf aan de slag kunt gaan, maar als u serieus bent over uw onderneming en professioneel voor de dag wilt komen is het aan te raden om een professional in te huren. Onze webshops worden opgebouwd met een Content Management Systeem (CMS) waarbij u zelf gemakkelijk de inhoud kan aanpassen en producten kunt toevoegen zonder dat u verstand hoeft te hebben van webdesign.

Het doel van uw webshop is uiteraard het verkopen van uw producten. Hiervoor moet er kunnen worden afgerekend. Wij bieden diverse betaalmogelijkheden als iDeal, credit card, Paypal of indien gewenst achteraf betalen via digitale acceptgiro. Betalingen geschieden op een beveiligde omgeving binnen uw webshop of via de bank van uw klant.

In de webshop kunt u zelf alle bestellingen zien binnen komen en u kunt via het administratieve gedeelte van de site de orders updaten, zodat de klant weet wat de status is van zijn of haar order.

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van enkele webshops welke gecreëerd zijn door Axion Media in samenwerking met professionele aanbieders van de techniek achter de webshops.

Er wordt steeds meer online verkocht en het einde aan deze trend is nog lang niet in zicht.
Volgens de cijfer van het Centraal Bureau voor Statistiek zijn de online bestedingen in 2010 weer met 11% gegroeid naar ruim € 8,2 miljard.
Het aantal kopers groeit ook flink. In 2010 zijn er 600.000 bijgekomen. Het totaal aantal online consumenten is daarmee gegroeid tot meer dan 9 miljoen.

Het beginnen van een webwinkel is dus een investering in de toekomst. Een leuke bijverdienste of een succesvolle online onderneming waar u veel geld mee kunt verdienen.

U heeft het idee en Axion Media denkt graag met u mee!